Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ?: d` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ?: d` or `a ? b : (c ?: d)` in /home/u54686p126703/domains/dalamaya.com/public_html/wp-content/themes/dalamaya/vendor/roots/sage-woocommerce/src/woocommerce.php on line 15
Over ons - Dalamaya

Dalamaya

Dalamaya is een groothandel in kruiden en specerijen voor levensmiddelen sinds 2005.

Wij zijn een sterk, groeiend bedrijf, dat gespecialiseerd is in kruiden en specerijen voor levensmiddelen. Dalamaya houdt zich voornamelijk bezig met het verpakken en leveren van specerijen en kruiden aan de detailhandel.

Onze kruiden hebben een Oriëntaalse herkomst. Wij zijn gespecialiseerd in de samenstelling van meerdere eigen mengsels en recepten. Hierdoor is er voor nagenoeg elk gerecht wel een recept voorhanden. De kruiden zijn door ons geselecteerd en hygiënisch verpakt. Daardoor garanderen wij de hoogste kwaliteit en wij hanteren aantrekkelijke prijzen. De wijze van verpakken maakt het voor uw cliënt gemakkelijk en duidelijk.

Dalamaya displays

De presentaties (displays) waarop de producten van Dalamaya worden tentoongesteld, geeft een duidelijk overzicht van ons gehele assortiment en wij hanteren aantrekkelijke prijzen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke producten en wij werken geheel volgens de HACCP voedselveiligheidssysteem.

Kwaliteit

Dalamaya koopt pure kruiden in bij bij een vast aantal importeurs. Alle importeurs stellen hoge eisen en verwachtingen aan kruiden en specerijen. Elk kruid of specerij heeft een specifiek- land van herkomst en wordt met de meest mogelijke zorg geoogst. Alle kruiden en specerijen worden in Nederland eerst onderworpen aan onderzoek in ons laboratorium. Uit de onderzoeken van het laboratorium komt de staat van het product, de kwaliteit, hygiëne en bacteriologische waarde naar voren.

Op deze basis van criteria koopt Dalamaya de kruiden en specerijen in bij zijn leveranciers, hierdoor is Dalamaya verzekerd van topkwaliteit van haar kruiden en specerijen.

Servicegraad en diensten

De kruiden en specerijen van Dalamaya kunnen worden gepresenteerd op de daarvoor speciaal bestemde displays. Doel van onze service is om onze klanten geheel te ontzorgen. Dat wil zeggen, u koopt in principe eenmalig een display of displays met de daarvoor bestemde producten. 

Eens in de 3 weken komen wij bij u langs om uw eventuele bestelling op te nemen. Dit betekent ook dat wij uw displays altijd even controleren en samen met u kijken wat er weer besteld mag worden.

Wanneer wij uw bestelling bezorgen, plaatsen wij eventueel alle producten weer op de juiste plaats in het display.

Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit en een hoge servicegraad en dat is dan ook onze sleutel tot succes.

De voordelen op een rijtje

  • De allerbeste producten tegen een goede marktconforme prijs
  • De hoogste kwaliteit en volgens HACCP methode verpakt
  • De beste service d.m.v. klant ontzorgen
  • Goed en deskundig personeel
  • Persoonlijke begeleiding voor productinformatie
  • Snelste service en levertijd
  • Beste winstmarge voor de klant
  • Het beste samengestelde productassortiment
  • En de beste productpresentatie